Välkommen hem till Floradal – ett bekvämare boende

Här, mitt i den sörmländska idyllen, utvecklar Mälarum Fastigheter ett nytt hem för Malmköpingsborna. 37 nyproducerade bostäder som bjuder på naturnära landsbygd med all den komfort som en hyresrätt ger. Välkommen hem till Floradal.
Om du vill ha ännu mer information finns det på Floradal.se.

Du kan flytta in i våra nyproducerade bostäder i Hus A från och med den 1 januari 2020 och i Hus B från och med den 1 mars 2020. De 37 hyresrätterna består av 1–3 rum och kök, alla med generöst ljusinsläpp och möjlighet till balkong och parkering.  

Varje lägenhet är förberedd för diskmaskin och tvättmaskin samt att gemensam tvättstuga finns i respektive byggnad. Fiber finns indraget till varje lägenhet och respektive hyresgäst ombesörjer eget abonnemang. Hyran är exklusive varm- och kallvatten samt hushållsel.

Med sitt centrala och naturnära läge lockar området såväl barnfamilj som ensamhushåll, ung som äldre. Bostädernas öppna ytor är yteffektiva och anpassade för att alla ska kunna förflytta sig enkelt i sitt hem.

Klicka på respektive hus i menyn för att hitta mer information om lägenheterna. Du gör en intresseanmälan för respektive lägenhet du önskar hyra, vilket innebär att du kan göra flera intresseanmälningar. Formuläret för intresseanmälan hittar du längst ner på sidan för varje lägenhet.

Med reservation för eventuella felskrivningar. 

HÖG KOMFORT OCH SERVICE
Att bo i hyresrätt ger en kombination av frihet och trygghet, men också bekvämlighet och enkelhet. Som hyresgäst hos Mälarum Fastigheter får du personlig service och fastighetsskötsel med allt som rör din bostad. Här kan du läsa mer om oss. 

VISSTE DU ATT?
Namnet Floradal kommer från den handelsträdgård som drevs här från 1932 fram till 1989. Det var Erik och Eva Widén som tillsammans odlade och sålde grönsaker och blommor genom åren, bland annat stora mängder orkidéer.  

MALMKÖPING
Idylliska Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland, en dryg timme från Stockholm. Den tidigare regementsorten har varit bebodd i närmare 5 000 år och bjuder på spännande historia och dåtidens småstadscharm. Idag lever cirka 2 000 personer här. Läs mer om Malmköping här.  

FÖR MER INFORMATION

Växel (måndag–fredag kl. 08.00–12.00)
0159-80 03 40
info@malarum.se

Tommy Engström, förvaltare
tommy.engstrom@malarum.se

Carina Sporrong, vd
carina.sporrong@malarum.se